Faciliteiten

In de busleri valt de Hollandse hemel door torenhoge vensters zo tussen je voeten. Het zonlicht weerkaatst via glas-in-lood ramen hoog boven je hoofd, op de vrolijk gekleurde tulpen op onze vloeren van Turks marmer. Kom uitrusten en onthaasten in Oosterse sferen onder overdrijvende wolkenvelden. In Spa Gouda brengen wij het beste van twee werelden op magische wijze bijeen.

Wij bieden de volgende faciliteiten aan:

Kelosauna

Een vurenhouten kelo den dat door het ijzige klimaat boven de poolcirkel geen schors meer heeft. De Kelo den geeft na droging, langzaam zijn warmte af. De Kelo Sauna is ideaal voor opgietingen, wat zorgt voor die extra ontspannende beleving is de combinatie van het hout en de temperatuur die kan oplopen tot 90º.

Kruidensauna

De Kruidensauna is een heerlijk geurende sauna met een aroma van lavendel, deze geur komt vrij door een uniek druppelsysteem aan de wand van de sauna. De kruiden in combinatie met de temperatuur van 70º hebben een heilzame werking op het lichaam en zorgt voor ultieme ontspanning.

Whirlpool

Onze whirlpool masseert u door middel van heerlijke waterstralen. Het warme, bruisende water heeft een revitaliserende werking en helpt stress en spanning te verminderen. Het water in onze jacuzzi is 39º.

Dompelbad

Na een heerlijke sauna kunt u gebruik maken van ons dompelbad. Het gebruik van een dompelbad na een sauna is niet alleen ontspannend, maar ook goed voor uw stofwisseling, hart en bloedsomloop. Ons dompelbad heeft een temperatuur van 13º.

Turks stoombad

Een van de oudste tradities van het natuurlijk baden is zeker het Turks stoombad. De warme stoom zorgt ervoor dat de alledaagse stress, spanningen en vermoeidheid worden weggenomen. De temperatuur in ons Turkse stoombad is 45º.

Rustruimte

Kom volledig tot rust in onze nieuwe rustruimte.
De rustruimte is in de style van de 15e eeuw, waar je helemaal tot rust kan komen.

Binnenstadstuin

Nieuw bij Spa Gouda is de grote stadstuin van meer dan tweehonderd vierkante meter. Een oase van rust met een Kelo sauna, een kruidensauna, whirlpool en dompelbad.

Hamam

Een Oosterse badruimte van verwarmd marmer waar u zich individueel of met z’n tweeën kan laten behandelen volgens eeuwenoude traditionele rituelen voor zowel lichaam als geest.

Beautysalon

Wij verzorgen ontspannende en cosmetische behandelingen met de producten van Nouvital. Deze producten hebben een hydraterende en beschermende functie voor de huid. Ook een nek- en hoofdhuidmassage behoren tot de mogelijkheden.

Romeins bad

Het bad van ‘duizend-en-één-nacht’ is het hart van de spa. Omringd door Turks marmer en onder de schitterende lichtkoepel is er geen betere manier om zowel lichaam als geest tot rust te laten komen.

Horeca / Rustruimte

In ons sfeervolle duizend-en-één-nacht restaurant bieden wij de lekkerste gerechten, gezonde tussendoortjes, diverse huisgemaakte snacks en overheerlijk (Ottomaanse) tapas.

Ottomaanse buiksteen

Deze ruimte, ook wel  buiksteen of hamam genoemd, is een lust voor het oog en is voorzien van een licht verwarmde buiksteen voor scrubrituelen, massage en ontspanning.

Balikbad / Spa Fish

Een ontspannen ruimte waar de Garra Rufa visjes zorgen voor een natuurlijke peeling van de huid. De visjes komen oorspronkelijk uit Turkije en hebben een heilzame werking.

Finse sauna

Met een temperatuur van 90°C komen lichaam en geest hier volkomen tot rust. Ons personeel maakt het met het opgietritueel en de behandeling met berkentakken tot een unieke belevenis.

Hotel

Hotel de Utrechtsche Dom ligt op vijf minuten lopen van Spa Gouda. Onderweg wandelt u onder andere langs het beroemde stadhuis op de markt en de langste kerk van Nederland: de Sint-Janskerk.

Busleri

In deze bijzonder sfeervolle stoomruimte voor 2 personen waant u zich in het sprookje van duizend-en-één-nacht. Na dit ritueel kunt u zich met koud water afspoelen.

Zoutsteensauna

In onze stads-spa is een ruimte gerealiseerd van zoutstenen uit de Himalaya. Door verhitting van deze zoutkristallen komen mineralen vrij die de lucht ioniseren en zorgen voor een verkwikkend gevoel.

Massagesalon

Een bezoek aan Spa Gouda kan gecombineerd worden met diverse ontspannings- en sportmassages. De massageruimte heeft een prachtige eigen sfeer, die direct een gevoel van rust oproept.

×