Hamam ritueel

De hamam (ook wel hammam) vindt zijn oorsprong in centraal Azië waar het naast een reinigende ook een sociale functie heeft gehad. Een hamam ritueel neem je waar met al je zintuigen en is opgebouwd uit verschillende rituelen welke in het teken staan van warmte, water, reiniging en ontspanning.

oaseHomeHet is een uitgebreid scrubritueel op verwarmde marmeren tafels bij een temperatuur van zo’n 38 graden dat met veel water en olijfoliezeep gebeurt. Het scrubritueel wordt uitgevoerd met een zijden handschoen (kese).

Na het scrubben krijgt u een behandeling met een katoenen zak (Torba) gevuld met warm schuim van olijfzeep. Met dit schuim wordt u van top tot teen ingezeept waarna je krachtig wordt gemasseerd door een van onze medewerkers. Dode huidcellen worden verwijderd, de bloeddoorstroming wordt gestimuleerd en spieren raken ontspannen! Tussen alle handelingen door wordt je continue overgoten met warm water. Je lichaam raakt in opperste staat van ontspanning! Het ritueel kan individueel of met z’n tweeën worden ondergaan.

Voor optimaal resultaat van de hammambehandeling is deze enkel te boeken in combinatie met een sauna/wellness entree.

Prijzen
Hamam relax ritueel (30 minuten)€ 46,00
Hamam deluxe ritueel (60 minuten)€ 70,00
×